De hele organisatie online trainen
Met de integriteitmodule haalt een organisatie een totaaloplossing in huis om het integriteitsbewustzijn scherp te houden. Zonder gedoe en direct klaar voor gebruik.
Geringe investering in tijd en geld
U geeft aan wie de deelnemers zijn en wij doen de rest. De dilemmatraining hoeft een deelnemer niet meer dan 20 minuten per jaar te kosten ter voorbereiding op het werkoverleg. Voor de prijs van nog geen kopje koffie per maand.
Beproefd product
Voortdurend ontwikkeld sinds 2009 en inmiddels door tienduizenden deelnemers gebruikt.
Functiegerichte casuïstiek
Dilemma’s uit de praktijk en passend bij de functie of activiteit voor maximale aansluiting en impact. Honderden dilemma's klaar voor gebruik voor diverse sectoren.
Organisatiebreed momentum
De jaarlijks terugkerende individuele dilemmatraining en het op maat verzorgde werkoverleg zorgt voor een momentum waarin integriteit ieder jaar weer goed verzorgd op de agenda staat.
Geschikt voor iedereen
Beproefde online omgeving die eenvoudig in gebruik is en geschikt is voor alle opleidingniveaus. Makkelijk, plezierig en interessant zonder in te boeten op de inhoud.
Flexibel te gebruiken
Deelnemers kiezen zelf een moment om de dilemmatraining te doen, thuis of het werk, op een computer, laptop of smartphone.
Vraag een demo-account aan
Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe de integriteitmodule in uw organisatie ingezet kan worden en probeer zelf een demonstratie van de integriteitmodule uit.